Volg De Dres Nibbixwoud ook op Facebook

De DRES Nibbixwoud
Party Entertainment Service
Web Site

zondag, 10 februari 2019 8:00 am

Carnavalszaterdag.....Aprés Ski party in De Dres.
Zet het alvast in je agenda!!!12 0

De DRES Nibbixwoud added 4 new photos.

vrijdag, 8 februari 2019 2:24 pm

Zondagmiddag treden de leden van Toneelgroep Cunera op met het kinderstuk "Heksen kun je nooit vertrouwen"!........ en Kabouters ? Aanvang van de uitvoeringen 14.00 uur en 16.00 uur. Een prachtig kindervoorstelling. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar via toneelgroepcunera@gmail.com
Kosten € 5,- P.P.


Photos from De DRES Nibbixwoud's post


24 4 12

dinsdag, 5 februari 2019 7:05 pm

Nadat 'De Bent ruim 4 jaar geleden met vreselijke ruzie uit elkaar ging. Waarbij vreemdgang, afpersing, drogeerpraktijken, buitenechtelijke kinderen, en noem dergelijke dingen maar op, tot de wekelijkse groepsrepetities behoorden. Heeft het voor de meeste bandleden zeker geen windeieren gelegd.

Zoals bij Joy Zuiker of tegenwoordig beter bekend als 'Jay Zee' . Natuurlijk bekend van 'The Joy Joys' en de ''Joy Joy Club. En haar solo tournee ENJOY in 2016 onder begeleiding van Mister T. Dicker.
In de periode na haar bijna 2 jaar durend tournee, heeft ze na talloze afkickpogingen haar drugsprobleem/ (postzegelverzameling) , nog steeds niet onder controle.

Niet te vergeten Jeffrey The Crown, die bij 'De Bent' zn bas dibuut genoot en na de scheiding terecht kwam in de westfriese punkrock scene, waarbij hij met zn band ' The Black Crowns' hun muziek op talloze punkpodiums door West Friesland ten gehore brachten. Dit eindigde jammer genoeg in een verschrikkelijk drama in februari 2015, waarbij de toenmalige drummer van de band, 'Ronnie Kieper', omging tijdens een ballonnenwedstrijd in het Duitse Beieren.

En natuurlijk de BN'er Jan schouten. Die destijds en nog steeds met veel succes. Grote internationale muzikanten begeleid en inmiddels ook 'aqua' oefening uitvoert, met deze muzikanten.
Ook wel 'Onder water zingen' genoemd.

THE Annimal drummer Danny Mol heeft na het succes van 'De Bent' en de Black Crowns in vele andere bands gefloreerd als Xylofonist en percussionist. O.a bij 'Dirty Dark' 'D Annymols', 'Pink Pussys' en die bij ''Never Talking Anyway' heden nog veel succes kent in het Duitse Beieren .

Eric Kroon oftewel, Kroon. E. Hij is ondertussen al die jaren al, een soort niet intomeloze drijfveer geweest. Één die op de achterban alles goed regelen kan. Hij componeert nog altijd muziekstukken voor bekende, minder bekende en voor onbekende. Voornamelijk onbekende werken voor doorgaans onbekende musici.

Tevergeefs, na een lange zoektocht naar een andere zanger, is toch Ingmar Berkhout nog steeds actief.
Omdat hij na al die jaren niet echt beter is gaan zingen is het eigenlijk een groot wonder dat hij is terug gevraagd bij ' De Bent', Want...

Groot feest! We


Timeline Photos


12 1

De DRES Nibbixwoud added 65 new photos — with Thijs Bakker and 2 others at De DRES Nibbixwoud.

maandag, 4 februari 2019 2:23 pm


Playbackshow 2019


23 0

dinsdag, 29 januari 2019 8:00 am

10 februari speelt Toneelgroep Cunera om 14.00 en om 16.00 uur de kindervoorstelling "Heksen kun je nooit vertrouwen! En kabouters?" reserveer u alvast de kaarten bij toneelgroepcunera@gmail.com.3 0 2

 

Meer nieuws over De Dres Nibbixwoud volg ons op facebook